Kerst op z’n best

kerst id studio

In Antwerpen warmt DE Studio zich op voor een gloeiend kerstfestijn, voor het vierde jaar op rij al. Vanaf vandaag tot woensdag 30 december zit je er gebeiteld voor pakkende voorstellingen en deuntjes van Theater De Spiegel, Theater FroeFroe, Domestic Science Club, Tuning People & kindervandevilla. Mét lekkernijen – uiteraard – en tal van kerstige verrassingen voor de jonge medemens.

 

*Caban van Theater De Spiegel


Een creatieve doeplek en artistieke speelruimte voor kinderen van 3 maanden tot 3 jaar en hun begeleiders. Hier kan je even samen genieten, in de voormiddag zonder en in de namiddag met kinderfeest.

La caban

*Leeghoofd van Tuningpeople & kinderenvandevilla


Een jongen met een grote witte bol als hoofd leeft in een bizarre, zintuiglijke wereld.
Met stickers, trechters en andere spullen geeft hij zichzelf een gezicht en gaat op verkenning.

976_leeghoofd-affichebeeld1

*Repelsteel van Theater FroeFroe


Een maffe voorstelling vol zot poppengeweld, schitterende acteurs en live muziek. Een eigenzinnige versie van een eeuwenoud sprookje.

882_repelsteelen-marie-1

Na elke voorstelling vindt er een memorabel kinderfeest plaats. Tijdens dat feest kan je ook aan de slag bij de dames van de Domestic Science Club. Zij toveren in Big Fat Failed Beginnings al het natuurgeweld van je dromen bij elkaar.

Info: www.destudio.com

Kopergietery

Ook in Gent laten ze zich niet onbetuigd als het gaat over kerstuitspattingen. Zo kan je, net als andere jaren, weer terecht in Kopergietery voor een heuse hartverwarmende Kerstspecial. Van zondag 27 december tot en met zondag 3 januari druipt de winterse eindejaarssfeer hier van de muren. Verwacht je onder meer aan:

* Het meisje van de touwslagerij, de nieuwe familievoorstelling van en met Frank Dierens, Ruth Beeckmans en Cami Moonen

We maken kennis met het meisje Luca,
één bolletje verwarring met duidelijk iets in de knoop.
Luca is anders.
Zal ze iemand vinden die even anders is als zijzelf?
Het meisje van de touwslagerij is een plastische, muzikale, verbale voorstelling waarbij touwtjes en koorden een verhaal vertellen.

HET MEISJE VAN DE TOUWSLAGERIJ

*HIP HIP HIP

Een theatrale, interactieve, intieme installatie in een omgebouwde fotocabine. Neem plaats in de Hip Hip Hip Cabine en laat je een paar minuutjes verrassen door een woordeloze prikkelende beeldende minivoorstelling. Het principe is eenvoudig:
één jeton = één gratis beeldend gedicht. Laat je begeleiden door een hostess.
Neem plaats op het krukje.
Zet de hoofdtelefoon op.
Kies uit de gekleurde jetons en …
geniet!

Voor iedereen vanaf 6 jaar

Info: www.kopergietery.be

HIP HIP HIP