Pelle de politiewagen

Pelle de politiewagen

Pelle staat in sommige milieus bekend als ‘het leukste politiewagentje ter wereld’. In zijn eerste speelfilm liet de ecologische auto de wereld al een poepje ruiken. In de sequel die dezer dagen de bioscopen bereikt, krijgt hij een nieuwe opdracht: hij moet een oogje in het zeil houden in het natuurpark. Daar broedt moeder arend op een ei.

Maar! Een drama: twee vrouwelijke dieven gaan er met de vogelmoeder vandoor. Pelle krijgt heel wat op zijn boterham. Hij moet niet alleen de dieven zien te vangen, maar ook het ei uitbroeden. Om de zaak nog wat ingewikkelder te maken, blijkt Pelle’s beste vriend agent Richard ook nog eens verliefd te zijn op een van de dievegges.

De tweede animatiefilm over Pelle werd opnieuw geregisseerd door de Noor Rasmus Sivertsen. De  film is in het Nederlands gedubd, dus perfect voor een jong publiek vanaf 5 jaar. Laat de regenachtige vakantiedagen nu maar komen!

Pelle de Politiewagen rijdt weer uitPelle de Politiewagen rijdt weer uit Pelle de Politiewagen rijdt weer uit Pelle de Politiewagen rijdt weer uit