Logeren in Antwerpen: Cocomat Residence

Cocomat Residence zit in een statig hoekpand aan de Antwerpse De Keyserlei en bestaat uit zeven appartementen, een duplex en een penthouse.

Allen zijn ze ingericht met de robuuste, degelijke producten uit het gamma van Cocomat, te beginnen met heerlijk hoge bedden waarin je je helemaal de prinses op de erwt voelt. Ook de stapels veelkleurige kussens en de lichte houten meubels drukken hun stempel op het interieur.

Cocomat logere Antwerpen

Gezellig lampje

Elk appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken (met gewone én microgolfoven), badkamer met bad en douche, woonkamer en twee slaapkamers, dit alles verdeeld over een royale oppervlakte van zo’n 95 vierkante meter. Erg ruim dus, en dat is best praktisch met kinderen. Tip: breng een gezellig lampje mee voor de kinderkamer, want de belichting is weliswaar efficiënt maar toch een beetje kil.

In de slaapkamer achteraan is het muisstil, maar zelfs in die vooraan heb je weinig last van het straatrumoer beneden. Handdoeken en en een handvol badproducten zijn voorradig. Bij valavond is het heerlijk kijken naar de neonverlichte gebouwen en de menselijke bedrijvigheid op de De Keyserlei.

Maar het zou zonde zijn om hier binnen te blijven. De Cocomat Risidence heeft als buren heb je een bioscoop, waar ook familiefilms op het menu staan, én een supermarkt voor al je keukenprojecten. De dierentuin ligt op drie minuten wandelen, net als het centraal station. Ook Park Spoor Noord is niet zo ver.

GVB_Cocomat_IMG_5062

Zin in nog meer inspiratie voor een dag of weekend Antwerpen met kinderen? Bekijk dan zeker het Red Star Line museum en het  Plantin-Moretus Museum

Of 3x gezond lunchen in Antwerpen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.