De zeepridder haalt brons

Onze schrijvende Dingenzoeker Kristien is in de prijzen gevallen! De Zeepridder en de heks van heinde en ver grist de derde prijs weg bij de Kinder- en Jeugdjury. Joepie is hier op z’n plaats. Bedankt aan alle leden van de jury voor hun scherpzinnig inzicht, buitengewone intelligentie en goede literaire smaak.

De zeepridder was in uitstekend gezelschap (van Gerda Dendooven tot Carll Cneut), en De Krijtjes staken is een heel verdiende winnaar. Wie binnenkort nog eens naar de bib of de boekenwinkel gaat, kan er alvast de affiche van de KJV bijnemen voor een resem heerlijke tips.

2076127_1461232849934

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 thoughts on “De zeepridder haalt brons

  1. Hier was de zeepridder een groot succes bij mijn zesjarige, enige twijfel toen ze het uit de bieb meenam want het was zo dik! Maar na het lezen van de achterkant besloot ze het mee te nemen! We hebben er even over gedaan. Wat wil je als je net kan lezen. Ik vond het vooral het niet typische eerste lezertjes taalgebruik heel fijn. Haar woordenschat is door de zeepridder flink vooruit gegaan! Proficiat!

    1. Wat fijn om te horen! En wat knap van je dochter, om op haar zesde al zo’n dik boek te lezen. Dat er nog vele mogen volgen. groeten, Kristien

  2. Mijn 2 zoontjes hadden ‘de zeepridder’ op de eerste plaats gezet. We hebben het boek samen gelezen en ze lagen elke avond onder hun bed van het lachen. En ‘t was nog spannend bovendien. Een heel tof boek!

    1. Super! Heerlijk om je dat voor te stellen: twee zoontjes die onder hun bed liggen van het lachen. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.