Dingenzoekers pop up

De Dingenzoekers openen een pop-up! In de donkerste tijd van het jaar brengen wij licht, warmte en nog zo een paar van die Dingen waar iedereen voortdurend naar op Zoek is. Als dat geen goed nieuws is?

Dingenzoekers popup

 

Een maand lang spelen we reisbureau, gewoon omdat we daar nu eens zin in hebben. Dat doen we op z’n fifties, zoals dat ging in een tijd zonder booking.com en Trip Advisor. Meer nog: wij ontpoppen ons tot uw persoonlijke Trip Advisor. Want België is de max en we staan erop dat iedereen daarvan op de hoogte is. Wij kunnen het weten, want we maakten er dit jaar een boek over: ‘België voor kinderen en hun baasjes’, uit bij Luster.

Hartverwarmend advies

In ons Belgische reisbureau zullen we de verkleumde medemens (klein/groot) verwelkomen met hartverwarmend advies. Over de mooiste plekken in ons land, over de spannendste dingen om te doen, over verborgen parels en klassiekers met een verrassende twist. En dat alles met een knipoog naar de tijd van toen. Je weet wel, toen er nog lang geen sprake was van low cost maatschappijen die op ieder moment van de dag de planeet over vliegen. Toen nog niet alle winkelstraten ter wereld op elkaar leken. Toen een tripje naar de zee of de Ardennen nog het toppunt van opwinding was.

‘Schenk je geliefden een toekomstige herinnering’

Je kan in het Dingenzoekers reisbureau ook terecht voor een goed gesprek, voor spannende creatieve workshops, voor hulp bij kleine existentiële problemen, voor inspiratie, voor een heuse Dingenzoekersreispas, voor ons boek, voor toekomstige herinneringen, voor een vleug vintage Belgische sfeer. En ook om ons eens te zien met een hoedje op.

De Dingenzoekers pop-up maakt deel uit van The Antwerp Gift Shop, gelegen op de 1e verdieping van het oude postgebouw op de Groenplaats en boven de nieuwe foodmarket Mercado. Het adres is Groenplaats 43, 2000 Antwerpen. Open van woensdag tot zondag tussen 11u-18u.

Kom eens langs!

Kristien en Greetje

unknown

Meer inspiratie om België te ontdekken met kinderen? Check dan zeker ons boek ‘België voor kinderen en hun baasjes’!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.