Het geluk van zelfpluk

Je boodschappen recht uit de grond halen? Dat kan bij Marie’s Garden in Overijse. Dolle pret is dat, en weer eens wat anders dan die eeuwige duffe supermarkt waar zelfs de kleinste wortel in plastic verpakt is. Zelf groenten en fruit plukken met kinderen is al helemaal een goed idee, zoals je kan zien.  

Op deze zonnige dag van deze lente haastten wij ons met bekwame spoed naar Overijse, om daar behoorlijk romantisch aan de slag te gaan tussen de groentebedden.

Venkel en rucola

Biologische aardbeien zo ver het oog reikt, dat hadden we nog nooit gezien. Maar ook spinazie belandde in ons mandje, en dikke bossen rucola, en venkel. Het idee is simpel: je plukt wat je nodig hebt en rekent dat af aan de kassa. De mensen achter Marie’s Garden hebben nog een tweede zelfpluktuin over de taalgrens. Daar pluk je légumes in plaats van groenten, maar voor de rest is het principe hetzelfde.

Nog meer tips voor Brussel? Check dan zeker onze Cityguide, tjokvol fijne plekken om te eten, te logeren en leuke dingen te doen met de kinderen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *