Ons boek België voor kinderen en hun baasjes

Wij hebben iets te vieren en dat deden we dus ook, met kinderchampagne en grotemensenchampagne en taart en veel oooh’s en aaah’s! Want: ons boek is er.

LOW_GVB_Picknick-1576
LOW_GVB_Picknick-1572

België voor kinderen en hun baasjes is uit bij Luster en overal te lande op de kop te tikken. Het is een dik boek geworden, tjokvol inspiratie voor kinderen en ouders die graag verder kijken dan hun neus lang is. Er staan interviews in, reportages, tips van locals en de beste – allemaal door ons geteste – adresjes om te eten en te logeren.

Bestorm de boekhandel

Eerlijk gezegd vinden wij dat het een heel mooi boek is geworden, met sprankelende foto’s, handgemaakte letters en viefe kleuren. En dan die geur van verse zinnen… om verslaafd aan te raken. We gaan er verder niet teveel woorden aan vuil maken. Bestorm gerust de boekhandel!

LOW_GVB_Picknick-1580
LOW_GVB_Picknick-1592
LOW_GVB_Picknick-1597
LOW_GVB_Picknick-1615
LOW_GVB_Picknick-1616
LOW_GVB_Picknick-1617
Dingenzoekers_Cover_lores

Lees hier meer over ons

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 thoughts on “Ons boek België voor kinderen en hun baasjes

 1. Proficiat met jullie mooie boek.
  Het is super ,en bruikbaar!
  Ik ben van plan om de komende maanden heel wat uit te proberen met mijn kleinkinderen van 9 en 7.
  Vriendelijke groeten
  Jeanneke

 2. Maar wat een leuk boek hebben jullie gemaakt! Collega Evi heeft een superleuke bijdrage geleverd en het boek zelf is echt heel, heel tof. Mooie invalshoek. Ik hou ervan dat jullie kinderen gewoon au serieux nemen, op een vrolijke manier. Een beetje zoals wij ook bij Karrewiet doen, of toch pogen te doen… Proficiat dus!

 3. Hoi Dingenzoekers,

  Een tijdje geleden zijn jullie bij ons langsgeweest om te smullen in ons restaurant. Na jullie bezoekje zouden jullie ons op de hoogte houden over een vermelding in jullie boek. Is dit nog zo?
  We zijn razend benieuwd of we een plaatsje konden veroveren.

  Alvast bedankt voor de reactie!

  Met culinaire groeten,

  Dave & Emmanuel
  #food Brugge

  1. Dag Dave en Emmanuel, jullie hebben de strenge selectie overleefd en staan inderdaad in ons boek! #food is een van onze twee eettips in West-Vlaanderen. Kan tellen hé? Vele groeten en we komen gauw nog eens terug x

 4. Hallo Dingenzoekers,
  Een tijdje geleden zijn jullie ook Train World komen bezoeken. We willen graag eens horen of jullie hebben genoten van jullie bezoek en wat de feedback is. En misschien…hebben we ook een plaatsje in jullie boek? Ik hoor het graag!
  Groetjes

  1. Jullie hebben inderdaad een plekje in ons boek gekregen, een ferm grote plek eigenlijk! We vonden Train World zo de moeite dat we er een grote reportage van gemaakt hebben. Een aanrader dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.