‘t Raadsel

Verscholen tussen perenboomgaarden en maisvelden in Kruishoutem ligt restaurant ‘t Raadsel. Alleen al het landelijke weggetje er naartoe doet je honger krijgen.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

Op de uitgebreide kinderkaart van ‘t Raadsel maakt men melding van zowel kaas- als garnaalkroketten, balletjes in tomatensaus, macaroni met hesp, pizza, kip met appelmoes en tongfilets. Op aanvraag, zo legt de bediening ons bereidwillig uit, kunnen er ook nog heel wat gerechten van de gewone kaart in kinderportie. Wij worden daar altijd blij van: doe ons maar kinderporties in plaats van kinderkaart.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

Schoongelikte borden

Het grut verbaast vriend en vijand door de haast schoongelikte borden die ze aan tafel achterlaten. Wij, de meerderjarigen, zijn al even tevreden over onze kreeft in de oven met fetuccini en visbrochette met limoenboter. We sluiten af met een succulente chocolade moëlleux, en een ijsje voor de jeugd van tegenwoordig. Die benut haar tijd hier tot de laatste seconde in de speeltuin met trampoline, zwembad en glijbaan. Bij slecht weer nodigt een salonnetje met televisie en boekjes uit tot gezellig hangen.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

In Kruishoutem heb je niet alleen dit kindvriendelijk restaurant, maar kan je ook naar Shoes or No Shoes.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *