Antwerpen met kinderen: vakantiehuis in het hart van de stad

Een weekend Antwerpen met kinderen is een goed idee voor deze zomer. Het liefst van al blijf je zoveel mogelijk in je eigen bubbel, wat perfect kan met een vakantiehuis. Wij vonden er eentje waar we zo zouden in willen wonen. 

Antwerpen met kinderen

Vakantiewoning Zalig in Antwerpen heeft plek voor tien schone slapers, verdeeld over drie ruime slaapkamers. Het warm en smaakvol ingerichte pand verraadt de hand van eigenares Kathleen, die zowel in Antwerpen als aan de kust nog een resem andere vakantiehuizen heeft met dezelfde uitgekiende huisstijl.

Veel hout, rustgevend wit en tiptop afgewerkte ruimtes: de term boutique is hier op z’n plaats. Vermeldenswaard is dat op het gelijkvloers ooit een cafeetje zat, en daar zijn nog steeds sporen van. Ideaal dus voor kinderen die graag een would-be horecazaak willen uitbaten (en hun ouders voorzien van een professioneel aan tafel geserveerd drankje). Gasten worden trouwens verwelkomd met echte Antwerpse Handjes en een fles wijn om de stemming erin te brengen.

Ook de ligging is perfect. Om de hoek zit het geweldige Plantin-Moretus museum, waar je nooit op uitgekeken raakt. Ook de Vrijdagmarkt zelf, waar de straat van het vakantiehuis op uitgeeft, heeft ruim vertier te bieden in de vorm van cafés en restaurants. Een ideale plek om thuis te komen na een dag vol avonturen in de koekenstad.

Zalig in Antwerpen, Leeuwenstraat 9, 2000 Antwerpen. Info: zaliginantwerpen.be

Nog meer tips voor een supercool tripje Antwerpen met kinderen? Check dan:

Ontdek hier onze mooiste vakantiehuizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.