Kindvriendelijk hotel in Brussel mét dakterras

Kindvriendelijk hotel in Brussel nodig? De VRT stuurde ons met de voltallige Dingenzoekers een weekend naar Brussel voor een reportage. Er moest natuurlijk ook gelogeerd worden, en dat deden we in Hotel Chelton

Hotel Chelton Brussel

Het hotel ligt in de wijk rond het Schumanplein, de Europese wijk dus. Ooit deed het dienst als rusthuis, maar na een stevige renovatie pakt het uit met een 50-tal kamers, waaronder een ruime familiekamer. De kamers zijn eenvoudig ingericht, niet heel bijzonder. Maar de bedden zijn van goede kwaliteit en het is er rustig. De kamers op de bovenste verdieping geven uit op een prachtig dakterras, dat zicht biedt op de skyline van Brussel.

Hotel Chelton Brussel

Fantastisch ontbijt

En dan het ontbijt. Dat is hors categorie en doet in niets denken aan het standaard bordje industriële happen dat je in veel hotels voor de kiezen krijgt. De kwaliteit is uitstekend, en ook het ontbijtzaaltje zelf is erg mooi. Een prima adres dus, voor wie niet te ver van het Museum voor Natuurwetenschappen wil logeren, of in de buurt van de beste frieten van België op het Jourdanplein.

GVB_Brussel Vla Vak_DSCF1543

Nog meer tips voor een kindvriendelijk hotel? Lees dan onze reportage over dit eco-hotel in Brussel of slaap in een echt kasteel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.