Kindvriendelijke b&b in Brugge: design in de stad

Een kindvriendelijke b&b in Brugge? Het is zeldzaam, maar het bestaat. In heel wat logeeradressen in Brugge staan kinderen op de zwarte lijst, kwestie van op Rust en Romantiek beluste bezoekers niet te ontrieven. Niet zo bij Tiny en Kevin, die in hun b&b am/pm graag kinderen zien komen.

“Het interieur is een mix van design, zelfgemaakt en schatten van de rommelmarkt”

De kamers aan de voorkant van het gerenoveerde pand bieden een instant kalmerend uitzicht op bomen en water, die aan de achterkant kijken uit op een reeks charmante stadstuintjes, waaronder die van Tiny en Kevin. Het interieur is hedendaags, met een mix van opmerkelijk design, originele zelf aangebrachte elementen op de muren – Kevin is niet voor niets architect – en opgefriste schatten van de rommelmarkt. Knalrood en wit voeren de boventoon.

Kindvriendelijke b&b

Elke kamer beschikt over eigen koffie- en theefaciliteiten, inclusief bijgeleverde suikerwafel voor alle logees. Ontbijten doe je hier in een heldere, strak ingerichte keuken met croissants, pistolets, vers fruit, cornflakes en maar liefst vier soorten choco.

‘De ligging is ideaal, midden in het groen maar toch maar op een kwartier wandelen van het centrum’

De ligging is ideaal, aan een rustige, doodlopende straat op een kwartiertje wandelen van het hart van de stad, omgeven door groen. Handig is ook de gratis parkeergelegenheid vlakbij, wat gesleep met buggy’s en koffers allerhande een pak minder lastig maakt.

Heb je de smaak te pakken? Ontdek nog meer tips voor een kindvriendelijke b&b, zoals deze in de Westhoek en slapen in een prachtige kasteelhoeve.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.