Kindvriendelijke b&b in Brussel: elke dag zondag

Wie Schaarbeek associeert met groezelige straten en schimmige figuren, mag eens gaan logeren bij Tous les jours dimanche. De gezellige en kindvriendelijke b&b van Lucile Jans ligt in een residentiële buurt, in een rustige, met bomen omzoomde straat op een tiental minuten stappen van het gerenoveerde Josaphatpark.

Kindvriendelijke b&b

De bezoeker krijgt de hele bovenste verdieping ter beschikking (wel wat trappen te doen dus), die onderdak biedt aan maximaal vijf mensen.

Tous les jours dimanche B&B Brussel

Lucile, Limburgse van geboorte maar inmiddels Brusselse van hart, is zelf moeder van drie kinderen. Ze weet dus als geen ander wat families nodig hebben, van een ongedwongen sfeer tot een comfortabele badkamer en leuke tips voor een bezoek aan Brussel. Het appartement is ruim, sober ingericht met zachtgroene en crèmekleurige muren en beschikt over machtig goeie bedden. Drie daarvan staan boven op de mezzanine, en ook de bank in het salon kan uitgeklapt worden tot een dubbel bed. ’s Nachts is het er bijzonder stil, zodat je haast het gevoel krijgt dat je ergens in de grazige velden logeert in plaats van in Europa’s hoofdstad.

b&b Tous les jours dimanche Brussel

Een blik door een van de dakramen leert dat je je wel degelijk in Brussel bevindt, met een adembenemend uitzicht op het Atomium, het Paleis van Laken, de Basiliek van Koekelberg… Het ontbijt wordt niet alleen mooi gepresenteerd in antiek porselein – een liefhebberij van de gastvrouw – maar ook op het gevraagde uur naar de kamer gebracht. Ontbijt op bed dus, en dat kan tellen als luxe voor slaperige ouders en matineuze kinderen.

Nog meer tips voor een kindvriendelijke b&b? Kijk dan eens naar deze in de westhoek of Brugge. Heb je zin om te zwemmen, kies je beter voor deze in Antwerpen of in de Vlaamse Ardennen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.