Kindvriendelijke b&b met zwembad en sauna (ja, het bestaat)

Een kindvriendelijke b&b met zwembad en sauna? Het bestaat. Omgeven door bieten- en maisvelden en met op de achtergrond de bossen van Ename, ligt b&b La Cereza. Alles waar vermoeide ouders van dromen voor een luxe weekendje ontspanning met hun kroost, is hier te vinden.

Als voormalige expats, kozen Sabrina en Christophe voor een klinkende Spaanse naam toen hun droom van een eigen gastenverblijf eindelijk in vervulling ging. Ze besloten het meteen deftig aan te pakken. Of wat dacht je van weldoeners als sauna, bubbelbad en verwarmd buitenzwembad (27°C)?

Kindvriendelijke b&b

De kamers zijn ingericht met veel rustgevende wittinten en bieden alle mogelijke comfort. De kwaliteit van de bedden is uitstekend. En een eervolle vermelding gaat naar de TT. Dat zegt je niks? Alles wordt duidelijk als we verklappen dat het hier gaat om het beste idee sinds kinderen werden uitgevonden: de Toffe Tussendeur. Deze beste deur aller deuren laat ouders toe zich te verkneukelen in een vleugje privacy, terwijl boeven noch wolven het nageslacht kunnen bedreigen.

Marco en Sara

In een hoek van de ruime ouderkamer staan een kindertafel en dito stoelen, evenals boeken en speelgoed voor het jonge publiek. Kinderen des huizes Marco en Sara zijn trouwens allersympathiekst. Zelf gaan ze ook heel graag in de sauna. ‘Ik kan het al tien minuutjes’, vertelt Marco trots. ‘Kindjes zitten best op het laagste bankje’, voegt hij er nog aan toe. In het fietshok kunnen sportieve families hun stalen ros stallen. Maar gewoon sudderen in de sauna en wat rondhangen terwijl het buiten vriest dat het kraakt: ja, ook dat wordt hier beschouwd als een goed plan.

Nog meer tips voor een kindvriendelijke b&b? In de natuur? Check deze in de Westhoek en met hele kleine kinderen tel je hier de schaapjes. In de stad? Deze in Brugge of met zwembad in Antwerpen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.