Kindvriendelijk lunchen in Gent

Kindvriendelijk lunchen in Gent? Je zou het misschien niet verwachten, maar de artisanale bakkerij De Superette van chef Kobe Desramaults is ook voor jongelui een fijne plek om te ontbijten en te lunchen.

Om te beginnen zijn ze gefascineerd door Sarah Lemke, de bakkerin die met robuuste overtuigingskracht de houtoven bedient in het open gedeelte. Bovendien zijn er volop notoire kinderbehagers als chocoladebroodjes en croissants voorhanden, weg te spoelen met chocolademelk of een fris sapje.

Proefkous

Avontuurlijke geesten wagen zich aan huisgemaakte granola of zuurdesembrood met paté, zoals Lucy deed. De proefkous der Dingenzoekers was even uit haar lood geslagen, maar verorberde dan toch monter haar boterham. En nog eentje met confituur, voor de vertrouwde smaak.

‘Het brood smaakt zoals brood overal zou moeten smaken’

De kwaliteit van de gerechten is uitstekend, de porties zijn dan weer niet zo genereus. Het brood is heerlijk, en smaakt zoals brood eigenlijk overal zou moeten smaken. Wat een verschil met de gebakken lucht die bij steeds meer bakkers over de toonbank gaat. De prijzen zijn gepeperd, maar je weet waarvoor je betaalt: ingrediënten van de bovenste plank. Op dinsdag en woensdag wordt er pizza gebakken in de houtoven, en in het weekend is er een brunchmenu.

Nog meer kindvriendelijk lunchen? Antwerpen en Brussel.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

One thought on “Kindvriendelijk lunchen in Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.