Kindvriendelijk restaurant Gent waar je de beste pizza eet

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant waar je de beste pizza eet? Het Gentse Eat Love slaat de nagel op de kop. Want eten en liefde, da’s alles wat kinderen nodig hebben om op te groeien. Dat, en een schoon marcelleke af en toe. Als het eten bovendien in de vorm van dat bekende ronde ding uit Italië kan verorberd worden, zijn de meeste kinderen innig tevreden.

En hier vind je het allemaal: een prachtig, tot dromen aanzettend interieur én kraakverse pizza. Die wordt gemaakt met biobloem en originele combinaties van seizoensgebonden ingrediënten.

Eigenares Valentina vroeg haar Italiaanse papa Ivo om een straf pizzarecept. En dat kreeg ze. Het flinterdunne deeg is goddelijk krokant en nodigt uit om tot de laatste kruimel opgepeuzeld te worden.

‘Wie niet kan kiezen, neemt een half en half’

Ben je zo iemand van het genre ‘kiezen is verliezen’? Dan neem je gewoon twee verschillende helften op één pizza, een half en half dus. De hartvormige wafeltjes die bij wijze van dessert op de kaart staan, zijn al even smakelijk als de pizza. Fijn is ook dat de prijzen fair zijn en het personeel écht hartelijk, ook tegen de jongste medemens.

Eat Love, Ajuinlei 10a, 9000 Gent. Info: www.eatlove.be.

Nog meer tips voor een kindvriendelijk restaurant maar in de stijl van grootmoeders keuken of iets anders in Gent.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.