Kindvriendelijk restaurant: Jour de fête

Kindvriendelijk restaurant in Brussel van doen? Dan moet je naar Jour de fête op de Anspachlaan. Het restaurant doet de heerlijke film van Jaques Tati alle eer aan. En je eet er nog ongelofelijk lekker ook!

Jour de fete restaurant Brussel

Er zijn natuurlijk het kleurrijke fiftiesinterieur en de hartelijke – onberispelijk tweetalige – ontvangst. Maar laten we het over het eten hebben.

Jour de fete restaurant Brussel

De kaart is kort. Maar o zo smakelijk. Elke dag is er keuze uit vijf gerechten, waarvan altijd eentje met vlees, eentje met vis, een vegetarische optie, een pasta en een seizoensgerecht. Het menu wisselt per week. Er wordt creatief en gezond gekookt: geen vette brasseriegerechten maar lichte, voedzame kost vol smaak.

Jour de fete restaurant Brussel

Het bordje met antipasti (in kleine of grote versie te krijgen) is een heerlijk voorafje voor ouders en een perfect hoofdgerecht voor hun kindertjes. Ook van de huisgemaakte limonade krijg je niet genoeg.

Nog meer tips voor een kindvriendelijk restaurant? Geen nood: check dan onze stukken over dit heerlijke restaurant in Gent en deze in Antwerpen.

En natuurlijk ook onze cityguide over Brussel!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

One thought on “Kindvriendelijk restaurant: Jour de fête

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.