Kindvriendelijk restaurant met tuin om in te ravotten

Kindvriendelijk restaurant met tuin gezocht? Verscholen tussen perenboomgaarden en maisvelden in Kruishoutem ligt restaurant ‘t Raadsel. Alleen al het landelijke weggetje er naartoe doet je honger krijgen.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

Op de uitgebreide kinderkaart van ‘t Raadsel maakt men melding van zowel kaas- als garnaalkroketten, balletjes in tomatensaus, macaroni met hesp, pizza, kip met appelmoes en tongfilets. Op aanvraag, zo legt de bediening ons bereidwillig uit, kunnen er ook nog heel wat gerechten van de gewone kaart in kinderportie. Wij worden daar altijd blij van: doe ons maar kinderporties in plaats van kinderkaart.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

Schoongelikte borden

Het grut verbaast vriend en vijand door de haast schoongelikte borden die ze aan tafel achterlaten. Wij, de meerderjarigen, zijn al even tevreden over onze kreeft in de oven met fetuccini en visbrochette met limoenboter. We sluiten af met een succulente chocolade moëlleux, en een ijsje voor de jeugd van tegenwoordig. Die benut haar tijd hier tot de laatste seconde in de speeltuin met trampoline, zwembad en glijbaan. Bij slecht weer nodigt een salonnetje met televisie en boekjes uit tot gezellig hangen.

't Raadsel restaurant Kruishoutem

Nog meer tips voor te gaan uit eten met kinderen? Check dan Pizza in Gent of in Genk.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.