Leuk in Antwerpen: Café Kamiel

Bij Café Kamiel, aan het Antwerpse park Hof van Leysen, weten ze ouders én kinderen te plezieren. Dat soort plekken zijn niet dik gezaaid, dus de moeite om op je ‘bij-een-volgend-bezoek-aan-Antwerpen’-lijstje te zetten.

Cafe Kamiel Antwerpen eten en drinken aan een park

De zomervakantie blaast stilaan zijn laatste adem uit. Bah! zeggen wij dan. Wat zou dat heerlijk zijn, een wereld zonder wekkers, harde schoolbanken, in je nek ademende deadlines en haast-je-rep-je-want-er-is-voor-alles-te-weinig-tijd. Maar zolang we het met deze wereld moeten doen, dus ook de vraag: hoe gaan we dat weer doen, werken én er zijn voor dat grut dat we per se op de wereld wilden zetten?

Cafe Kamiel Antwerpen eten en drinken aan een park

Park met speeltuin

Op zoek gaan naar multifunctionele locaties, concludeerden we al snel. Zo’n plek waar we allemaal blij van worden, dat is café Kamiel. Kom er ook naar toe, is ons devies. Want: de kinderen kunnen er spelen in het park – met speeltuin – dat je van op het terras kan zien. En: zowel binnen als buiten is het heel gezellig.

Cafe Kamiel Antwerpen eten en drinken aan een park

Elke donderdag spaghetti

We vinden de koffie er lekker (Kristien). En de thee, vooral die blauwe Earl Grey (Greetje). ‘s Middags zijn er twee soorten soep en elke donderdagavond is spaghetti-avond.

Kamiel

Nog op zoek naar een leuke overnachting in de buurt? B&B Koto

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de captcha in *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.