Ons boek

Ons boek België voor kinderen en hun baasjes is uitgegeven door Luster en intussen in tweede druk (joepie!). Wij dweilden voor dit boek bijna drie jaar heel het land af, samen met onze kinderen, op zoek naar plekken waar het net ietsje meer mag zijn. Het resultaat? 300 geweldige adressen om met de jeugd van tegenwoordig te gaan eten, logeren en vooral heel veel dingen te doen.

Er staan interviews in, uitgebreide reportages en tips van locals uit alle provincies en Brussel. Het is een dik boek, tjokvol inspiratie voor kinderen en ouders die graag verder kijken dan hun neus lang is. Een boek dat op stap wil: naar musea en speelbossen, naar ecologische bed & breakfasts, boomtenten en een zelfs een kampeervlot.

Eerlijk gezegd vinden wij zelf dat het een heel mooi boek is geworden, met sprankelende foto’s, handgemaakte letters (van onze eigen Felix) en viefe kleuren. Met dank aan onze bovenstebeste vormgever Tom Suykens.

‘Als je een boek voor kinderen wil maken met dingen die ze kunnen beleven in eigen land, dan neem je ze toch gewoon mee en laat je ze meeschrijven? Dat eenvoudige idee levert een van de prettigste toeristische gidsen van de jongste jaren op.’ Weekend Knack

BewarenBewaren

BewarenBewaren