Over ons

Ooit wilden we cowboy (Kristien) en pianist (Greetje) worden maar dat ging niet door, om verschillende redenen. Cowboy is een knelpuntberoep en als pianist kan de wereld er nogal zwart-wit uitzien. Dus kozen we een ander pad. We dachten: dingen zijn er eigenlijk genoeg en iemand moet die dingen toch zoeken? Laten we Dingenzoekers worden.

Dingenzoekers

Onder de vlag van Dingenzoekers werken we intussen ruim twaalf jaar aan reportages, boeken en online content.  We opereren vanuit het hart van de lage landen, en onze insteek is lokaal en groen; we nemen de trein naar een onderbelichte bestemming in een buurland,  snorren op wat er in Europese natuurgebieden te beleven valt en nemen poolshoogte in Belgische musea. Dat doen we zowel voor onze eigen kanalen als in opdracht.

Dingenzoekers

Ons werk is verschenen in tal van kranten en magazines, en we werkten in opdracht voor organisaties als Visit Brussels, Westtour, Toerisme Vlaanderen en Visit Wallonia.

Wil je met ons samenwerken of heb je wilde ideeën te delen? Stuur een e-mail naar info@dingenzoekers.be of vul onderstaand formulier in.

Dingenwie?

Kristien In-‘t-Ven vult haar dagen met slenteren en schrijven. Haar boeken verschenen de afgelopen jaren bij Lannoo en Luster.

Greetje Van Buggenhout werkt als fotograaf voor een hele resem publicaties en klanten. Ze maakt ook eigen beeldend werk, dat altijd draait rond mensen en hun verhalen.

 

Ontdek hier ons boek.

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht